Välkommen till Aktiv massage i Ronneby

JapanskaTrädgården Collage

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px

Vår 2017

Aktiv massage känner vårvittring och nu finns det tider att boka in sig på för trötta vinterkroppar. Välkommen med din bokning!

 

Mitt företagsnamn Aktiv Massage har sitt ursprung i en frustration hos mig som nyutbildad massör, att så många ville bli hjälpta utan att själv förändra något. För att få ett varaktigt resultat behövs en förändring i sättet att leva i sin vardag. Du behöver vara AKTIV. Du har valmöjligheter. Du kan påverka. Du kan välja. Och det är just den rådgivande delen av mitt yrkesutövande som har utvecklats mest genom åren. Genom mig delas även kunskap om andra branschkollegor, när mina tjänster inte räcker till kan jag oftast leda vidare till andra yrkesutövare som besitter andra kunskaper än jag.

Psykologi: Studierna i Psykologi på Linnéuniversitet avslutades i januari 2017. Kandidatexamen i psykologi är komplett. Jag skrev min uppsats om utmattningssyndrom en diagnos jag ofta kommer i kontakt med genom mina kunder och ett ämne jag fortfarande vill veta mer om.

Terapeutisk Gravidmassage: Jag får ofta frågan vad som skiljer sig mest mellan vanlig svensk klassisk massage och terapeutisk gravidmassage. Och den största skillnaden är att jag lägger mer fokus på helkroppscirkulation i gravidmassagen. Det är genom att underlätta för blod – och lymfcirkulationen i kroppen som jag upplever att den gravida får mest behållning av behandlingen. Förutom en stund för sig själv!

Holistisk livsstilscoach: Min senaste färdigställda utbildningsdel är HLC1, Chek Holistic Life Style Coach Level 1. En livsstilscoachutbildning med holistisk utgångspunkt. Det är med ett holistiskt synsätt allting faller på plats. Hur du mår handlar inte enbart om att du kanske rör på dig för lite. Ditt mående påverkas även av till exempel vad du äter, hur stressad du är, hur du sover och om du tycker om dig själv. Det är inte förrän du har blivit medveten om hur allt påvekar dig som du kan göra något åt det. Och då talar jag inte om gigantiska livsförändringar. Det kan till exempel göra stor skillnad att bara se till att du får dina 7-8 timmars nattsömn varje natt.

Välkommen till Aktiv Massage i Ronneby.

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px

Badhus No1 i Ronneby Brunnspark

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s